Zmrzlinovač s kompresorem - černý - Boretti B100
Popis produktu
Domácí samochladící zmrzlinovač s kompresorem a 3 automatickými programy. Pro přípravu až 2 l zmrzliny ve vyjímatelné nerezové nádobě. Elektronické ovládání s přehledným displejem.Kód produktu: 1540067
Dostupnost: Doručíme do cca 5 pracovních dnů (skladem u dodavatele)
Kategorie: Kuchyňské spotřebiče
Detaily produktu
Úsporný minimalistický design zmrzlinovače značky Boretti je velice praktický a zaujme na první pohled. Lakované tělo z nerezové oceli a ovládací panel z broušené nerezové oceli pak jen podtrhují prémiovou kvalitu zmrzlinovače a dávají mu luxusní vzhled. Ovládací panel zdobí podsvícená tlačítka ovládání a dobře čitelný podsvícený LCD displej zobrazují všechny důležité informace.
Domácí zmrzlinovač Boretti vybavený výkoným kompresorem dokáže připravit až 2 l čerstvé zmrzliny za 30-60 minut. Samochladící systém automaticky chladí a míchá zmrzlinu dle vybraného programu. Zrmzlinovač s kompresorem umí snadno připravit i zmražený jogurt, italské gelato, nebo osvěžující sorbet. Nerezovou nádobu můžete snadno vyjmout a i s nespotřebovanou zmrzlinou uložit do mrazničky.
Jak to funguje?
U zmrzlinovače s vlastním chlazením není potřeba předem namrazovat odnímatelnou nádobu. Zmrzlinovač se o chlazení postará sám a sám i zmrzlinu zároveň ušlehá. Výsledkem bude perfektně vychlazená a našlehaná zmrzlina bez vašeho zásahu. Na přehledném LCD displeji můžete během přípravy sledovat zbývající čas aktuálně spuštěného programu a jím spuštěné funkce přístroje (chlazení, mixování).
Ovládání zmrzlinovače
Po zapojení do elektrické sítě přístroj tlačítkem POWER zapnete a tlačítkem MENU zvolíte jeden ze tří programů: samotné míchání bez chlazení, samotné mražení bez míchání a konečně míchání a mražení zároveň. Otočným ovladačem můžete následně nastavit požadovaný čas běhu programu v rozmezí od 5 do 60 minut. Čas programu můžete měnit i během jeho běhu. Tlačítkem Start/Pause vybraný program spustíte, nebo právě spuštěný program pozastavíte.
Popis zmrzlinovače
- Typ zmrzlinovače: samochladící s vlastím kompresorem
- Doba přípravy zmrzliny 30-60 minut
-
Teplota
mražení
přes
-30
°C
- Silnostěnná nerezová nádoba
- Objem nádoby: 2 l
- Rozměry nádoby (průměr x výška): 19 x 9 cm
- Nádoba je snadno vyjímatelná a lze ji snadno čistit
- Vyjímatelné šlehací lopatky
- Pohon šlehací metly je umístěný pod nádobou a umožňuje tak přidávání surovin za běhu
-
Průhledné
víko
- Barevně lakované nerezové tělo přístroje
- Kompaktní design ve tvaru kvádru šetří místem v kuchyni
-
Ovládací
panel
z
broušené
nerezové
oceli
- Jednoduché digitální ovládání
- Plně automatický program na přípravu zmrzliny: šlehá a mrazí zároveň
- Dobře čitelný podsvícený LCD displej se znázorněním nastaveného programu a času
- Digitální časovač od 5 do 60 minut nastavitelný otočným ovladačem i během programu
-
3
užitečné
programy:
- samotné míchání - můžete použít k dodatečnému promícháním, nebo promíchání připravených surovin
- samotné mražení - můžete použít k dodatečnému chlazení hotové zmrzliny
- míchání a mražení - program pro automatickou přípravu zmrzliny
- Podsvícená tlačítka ovládání
- Tlačítko pro zapnutí/vypnutí přístroje do pohotovostního režimu
-
Tlačítko
pro
spuštění/pozastavení
zvoleného
programu
-
ZDARMA
v
balení: naběračka
na
zmrzlinu
a odměrka
10-250
ml
- Příkon: 180 W
- Chladivo: R134a (60g) - tento fluorovaný skleníkový plyn je zahrnut v Kjotském protokolu
Rozměry
balení
(š
x
h
x
v): 38 x
32 x
42 cm
Hmotnost
balení:
14 kg
Rozměry
přístroje
(š
x
h
x
v): 27,5 x
31,5 x
35 cm
Hmotnost
přístroje:
13
kg
Délka
přívodního
kabelu:
1,4
m
Co vše lze ve zmrzlinovač Boretti připravit?
Ve zmrzlinovači s vlastním kompresorem se nemusíte omezovat jen na přípravu zmrzliny. Můžete si připravit například italské gelato. Gelato ocení všichni, kdo chtějí mlsat zdravěji a udržet si štíhlou linii. Gelato je oproti zmrzlině méně zmrzlé a hutnější a to díky tomu, že obsahuje méně vzduchu a především i méně tuku.
Jako příjemné osvěžení v horkých letních dnech přijde vhod sorbet. Sorbet se připravuje z ovoce, cukru (medu), alkoholu a vody, nebo ledu. Recepty se liší a ne nutně musí obsahovat zmíněné suroviny. Můžete jej však připravit i bez vody, nebo bez alkoholu. Rozmixujete ovoce, přidáte cukr, nebo med a alkohol. Alkohol zvýší bod tuhnutí a usnadní tak dosažení krémovější struktury. Směs nalijete do nádoby zmrzlinovače a spustíte automatický program pro přípravu zmrzliny a již jen čekáte až bude hotovo. Automatický program mícháním a zároveň chlazením zajistí jemnější konzistenci bez výrazných krystalků.
Příprava šerbetu je v podstatě stejná jako u sorbetu. Má však jinou chuť, je plnější a krémovější, protože se do něj přidává například smetana nebo rostlinná mléka.
Na své si přijdou i milovníci jogurtů, kteří si jako výborné osvěžení dopřejí mražený jogurt.